تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی استوانه ای

تنورگازی خانگی استوانه ای از جنس ورق گالوانیزه ضد زنگ تولید شده است  این تنور هم با گاز شهری و گاز کپسولی تنظیم میشود از این تنورگازی خانگی در حیاط خانه ،بالکن یا ترانس منازل آپارتمانی ، آشپرخانه باغ یا و هرکجا به گاز شهری یا کپسول دسترسی داشته باشید می توانید استفاده کنید تنورگازی خانگی برای پخت انواع نان مثل نان های نازک ( لواش - تنوری - تافدون ) و هم نان های با ضخامت بیشتر با اسم های محلی مانند : نان روغنی شیرین یا فتیر ، نان محلی شیرمال ، نان بربری ، تافدون گرد و ... قابل استفاده است .

 

تنورگازی استوانه ای دو عدد مشعل لوله ای و دو عدد شیر  تنظیم گاز مستقل برای تنظیم هرکدام از مشعل ها دارد در واقع مشعل بزرگتر یا بیرونی جداره ی تنور را داغ می کند و مشعل داخلی وظیفه دارد حرارت مورد نیاز برای پخت قسمت رویی نان برای مغز پخت کردن نان های ضخیم را تامین کند طبخ مرغ سوخاری ماهی ، بریانی چغندر ،سیب زمینی تنوری ، و ... از دیگر کاربردهای تنورگازی میباشد.

 

 

 

 

بررسی کامل تنورگازی استوانه ای سایز 50 

 

تنورگازی خانگی استوانه ای سایز 50 دارای قطر داخلی 50 و عمق ( از لبه داخلی تا کف ) 50 سانتیمتر می باشد این یعنی ابعاد بیرونی آن بزرگتر است چون همانطور که در تصاویر دیده می شود از طرف دیواره ی بیرونی تنور دارای جداره ی دوم و توری دور تا دور است بدنه و داخل آن از جنس ورق گالوانیزه زنگ نزن دارای پایه و لوله های جدا شونده است به این صورت که پایه ها و لوله های گاز تنور رزوه و قلاویز شده است و به راحتی قابل جدا شدن هستند این مجموعه به راحتی روی همدیگر مونتاژ می شود . و هر زمان که بخواهید قابل جدا شدن است .

 

یک ابتکار کاربردی در طراحی 

 

البته مزیت دیگر این نوع طراحی راحتی حمل و نقل دستگاه است همچنین فضای کمتری نیز اشغال می کند به طور کلی می توان گفت تنورگازی استوانه ای یک وسیله ی بسیار ضروری برای هر خانه ای است نان پختن ریشه ی بسیار کهن در فرهنگ ما ایرانی ها دارد . به نوعی همراه با حس اصیل بودن نوعی آشتی با آرامش را تجربه خواهید کرد

 

کار را از کاردان بگیرید...

 

خیلی مهم است که شما از مرجعی خرید کنید که مسلط به مباحث فنی و کار با محصول باشد . طوری که پس از خرید چنانچه در نحوه ی استفاده به سوالی برخورد کردید بتوانید پشتیبانی بگیرید و خرید محصول اتمام کار نباشد با افتخار نودکالا توسط مهندسین مکانیک ، صنایع فلزی و متالوژی راه اندازی شده است و در طی چندین سال بازخورد کاربران و کسب تجربه های متفاوت تمام چم وخم کار رابلد هستیم.

 

 

 

 

تنورگازی نودکالا به استثنای چرخ ها تماما از فلز ساخته شده است  ضریب هدایت حرارتی فلز نسبت به گل خیلی بالاتر است بنابراین تنور گازی فلزی نسبت به تنورهای گلی قدیمی خیلی سریع تر آماده ی پخت می شود مصرف سوخت و گاز  به مراتب کمتری دارد و در نهایت برای همه فضاها مناسب است پس انتخاب درستی پیش روی شماست 

 

 

 

 

تنور به شکل امروزی در بسیاری از کشورهایی که فرهنگ غذایی مشابه کشور ما دارند کاربرد دارد. از جمله در کشورهای ایران، افغانستان، ازبکستان، هندوستان، ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، پاکستان، بالکان، خاورمیانه، آسیای میانه، برمه و حتی بنگلادش از تنور به شکل ما برای پخت نان‌های محلی استفاده می‌شود.

البته استفاده‌های بسیار بیشتری هم دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

تنورگازی نودکالا به صورت تکی حتی به برخی از کشورهای اروپایی و امریکایی هم ارسال میشود.

 

همچنین پیشنهاد می‌کنیم ببینید تنورهای تابه‌ای با تابه‌ی فولادین 2 میل و دوام همیشگی این مدل تنور رومیزی و قابل جا‌به‌جایی است قیمت کمتری دارد و به عنوان اجاق یا کباب پز هم قابل استفاده هستند

نگاهی کوتاه به برتری‌های تنور استوانه‌ای نسبت به سایر تنورها

 تنور گازی استوانه‌ای را برخلاف دستگاه‌های ساج گازی و تنور مکعبی‌ها برای پخت نان‌های نازک و همچنین نان‌های با ضخامت بیشتر با اسم‌های محلی مختص به هر منطقه جغرافیایی مانند نان روغنی، نان کلوچه‌ای، نان عربی، شیرمال، بربری، خانگی، تافتون، لواش و غیره می‌توان استفاده کرد. بنابراین محدودیتی از باب پخت نان ندارد.

همچنین به علت اینکه ظرفیت پخت همزمان چند تا نان را دارد بسیار سرعت تولید شما را افزایش خواهد داد.

این همان چیزی است که شما دنبالش هستید.

همانطور که در تصویر پایین مشاهده می‌فرمایید بسته به اندازه نان به صورت همزمان می‌توان چند عدد نان را با تنور گازی پخت و این مورد سرعت عمل نان پختن را چند برابر می‌کند.

با داشتن تنور خانگی در خانه خود با آرامش و حال و هوای سنتی دوباره آشتی کنید.

راز شادی زیستن در لذت بردن از چیزهای ساده است. شاد زیستن گمشده همه ماست.

نیازی نیست برای آن هزینه‌های چند صد میلیونی پرداخت کنیم.

 

این تنور چند نانّه است؟ این مطلب را اضافه کردیم چون در واقع سوال خیلی از کاربران و مشتریان در مورد تنور گازی استوانه‌ای همین است و یا سوالات مشابه

 تنور دو نانه یا سه نانه دارید؟ این تنور چند نانه است؟ هم‌زمان چند تا چند تا نان می‌توانیم در تنور سایز 50 بپزیم؟ آیا تنور گازی شما برای نان عربی کارایی دارد؟ نان‌های محلی خاصی داریم که نمی‌دانیم آیا قابل پخت هستند یا خیر چه کار کنیم؟

این‌ها سوالاتی هستند که اغلب طی مشاوره با کارشناسان فروش نود کالا پرسیده می‌شود. طبیعتاً با توجه به ابعاد نوع نان می‌توان پاسخ‌های زیادی به این سوال داد. بنابراین برای درک کامل اینکه تنور چند نانه است باید به ابعاد داخلی آن توجه کرد و با توجه به آن می‌توان تخمین زد که برای نان مد نظر شما چند قرص هم‌زمان جا می‌شود.

خودتان در خانه می‌توانید سایز یک تنور گازی را تجسم کنید.

راهی دیگر

 یک دایره به قطر 50 سانتی‌متر بکشید.

این همان دهانه داخلی تنور است.

گودی تنور هم 50 سانتی‌متر می‌باشد. تصویر پایین یک تنور گازی سایز 50 را نشان می‌دهد که تعداد چند نان محلی به اسم فتیر با آن پخته شده است.


مشعل‌های مستقل در تنور گازی استوانه‌ای

 تنور گازی خانگی سایز 50 دو عدد مشعل و دو عدد شیر تنظیم گاز مستقل دارد که یکی از مشعل‌ها جداره تنور را داغ می‌کند و دیگری وظیفه دارد حرارت مورد نیاز برای پخت روی نان یا مغز پخت کردن نان‌های ضخیم تامین کند. هر کدام از مشعل‌ها به صورت مستقل قابل تنظیم هستند. مشعل‌ها به این جهت مستقل از هم طراحی شده‌اند که بتوان به صورت جدا جدا آنها را کم و زیاد کرد.

مثلاً برای پخت نان‌های نازک با تنور گازی نیازی نیست مشعل داخلی را چندان زیاد کنید. اما برای نان‌های ضخیم باید مشعل داخلی را بیشتر کنید تا روی نان هم بپزد.

با همه این تفاسیر نان پختن یک مهارت است و در اثر تجربه کیفیت کار بالاتر می‌رود.

 تنور گازی چه کمکی به من می‌کند؟

 اگر شما هم می‌خواهید خودتان در خانه نان بپزید اگر دوست دارید بوی نان تازه را در خانه خودتان تجربه کنید جای درستی آمده‌اید. اینکه خودمان در خانه نان بپزیم واقعاً لذت‌بخش است.

به زبان ساده تنور گازی خانگی استوانه‌ای محصولی است که این خواسته شما را برآورده می‌کند. هم کارکرد ساده‌ای دارد هم بهداشتی است و زنگ نمی‌زند و هم جمع و جور و قابل جابه‌جایی است. این وسیله مورد نیاز برای هر خانه‌ای است. طراحی آن به شکلی است که کار کردن با آن خیلی ساده است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.

شما با سفارش این محصول کاتالوگ راهنمای راه اندازی محصول را نیز دریافت می‌کنید.

نان پختن یک مهارت است و مهارت معمولاً به صورت تجربی کسب می‌شود.

به اصطلاح عامیانه کم کم قلق کار دستتان می‌آید و به این ترتیب هم سرعت و هم کیفیت کار شما بهتر خواهد شد.

تنور گازی و کلی رضایت در خانه فضای کمی دارند و حمل و نقل یک تنور فلزی برای مشکل است. ابعاد این تنور گازی مناسب هر خانه‌ای می‌باشد.

حتی در مدل‌های جدید لوله گاز و پایه‌های آن را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که به راحتی جدا و نصب می‌شوند که در صورتی که بخواهید آنها را به جاهای دیگر منتقل کنید به راحتی پایه‌ها و لوله گاز را باز کنید تا فضای خیلی کمتری اشغال کند. چه نوع نان‌هایی می‌توانیم با تنور خانگی استوانه‌ای بپزیم؟ با توجه به اینکه این تنور دارای دو مشعل است و مشعل بیرونی دیواره تنور و مشعل داخلی به قسمت روی نان می‌تابد پس می‌توان گفت همه نوع نانی به آن می‌توان پخت برخلاف ساج گازی که توصیه کرده بودیم مخصوص نان‌های نازک است. در واقع با تنور استوانه‌ای انواع نان لواش، فتیر، محلی، شیرمال و غیره را می‌توان پخت.

چه کار کنم که نان نیفتد؟

وقتی خمیر را به تنور می‌چسبانید می‌چسبانید اصولاً باید تا زمانی پخت کامل نان روی تنور بماند بعد آرامی جدا شود.

اما اگر مهارت کافی نداشته باشید این احتمال وجود دارد که خمیر بیفتد.

به طور کلی چند دلیل متفاوت باعث این اتفاق می‌شود.

اول اینکه تنور به حد کافی داغ نشده است. طبیعی است که حرارت کافی نباشد نان را به خود جذب نمی‌کند.

دومین دلیل اگر خمیر زیاد سفت باشد چون آب کمی دارد سریع ول می‌کند.

 

دلیل سوم چسبیدن آرد و یا خرده‌ریزه‌‌های نان روی جداره تنور گازی است.

 

برای حل این مشکل با یک پارچه مرطوب داخل تنور را یک دور تمیز کنید.

 

این تمام کار نیست

تنور گازی خانگی کاربرد دیگری هم برای من دارد؟

این همان چیزی است که الزام داشتن این تنور را بیشتر می‌کند. از دیگر کاربردهای تنور گازی استوانه‌ای استفاده به عنوان فر بریان پز است. به این صورت که مرغ شکم پر را توسط یک مفتول یا میل گرد داخل تنور آویزان کنید. در ابتدا شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا یک مرغ بریانی لذیذ و مغز پخت شده تحویل بگیرید.

 

توصیه می‌کنیم قبل از این کار کف تنور یک تابه یا ماهی تابه یا حتی قابلمه ی خیلی کوچک را قرار دهید طوری که روی مشعل داخلی را نگیرد. این کار از ریختن روغن و آب مرغ به روی مشعل جلوگیری می‌کند. دقت داشته باشید بهتر است داخل تابه مقداری آب بریزید چون ابتدای کار هنوز مرغ روغن پس نداده است تا به صورت خشک در مجاورت مشعل ممکن است بیش از حد داغ شود. یکی دیگر از کاربردهای تنور گازی استوانه‌ای تهیه بلال کبابی است. برای تهیه یک بلال کبابی خوشمزه شما به خوشه زرت، کره، نمک و فلفل و مقداری آب نیاز دارید. بلال را به سیخ بزنید تا با شعله‌های تنور بلال کباب شده خوشمزه درست کنید.

 

کاربران گرامی چنانچه شما هم از تنور گازی استفاده‌های دیگری داشتید لطفاً در قسمت نظرات مطرح بفرمایید تا دیگر کاربران هم از لطف شما بی‌نصیب نمانند.

 

امکان دسترسی به گاز شهری ندارم آیا می‌توان از گاز کپسول استفاده کنم؟ بله برای این کار کافیست که ژیگلور یا همان پستانک شیر گازی تنور را عوض کنید.

 

کار خیلی ساده‌ای است.

 

می‌توان هنگام ثبت سفارش آن را به خواست کاربر عوض کنیم.

 

البته خیلی از مشتری‌ها حتی بدون تعویض ژیگلور و با همان حالت گاز شهری هم اعلام رضایت کرده‌اند.

 

اما در صورتی که احساس کردید شعله تنور شما غیرطبیعی و نامناسب است یا اینکه به سختی روشن می‌شود یا دود می‌کند در این صورت نسبت به تعویض ژیگلور اقدام کنید.

نکات ایمنی :

تنور گازی مانند هر وسیله گازسوز دیگر مقداری گاز نسوخته مونوکسید تولید می‌کند. به خصوص که گاز شهری کشور ما از کیفیت و خلوص سطح پایینی برخوردار است پس هنگام روشن بودن هر وسیله گازسوز بهتر است تهویه کافی در نظر بگیرید. به طور کلی احتراق گاز شهری مقداری گاز مونوکسید تولید می‌کند.

 

مونوکسید گازی بی‌رنگ و بی‌بو است.

 

در صورتی که در فضای بسته و بدون تهویه در معرض مقدار غیرمجاز این گاز قرار بگیرید می‌تواند خطرناک باشد. همان موارد ایمنی که در مورد وسایل گازسوز دیگر رعایت می‌کنید در مورد تنور گازی هم لازم است که رعایت شود.

 

برای مثال حتماً از بست فلزی محکم در اتصال شیلنگ به لوله‌ها و شیر گاز استفاده کنید. طول شیلنگ گاز بیشتر از 2 متر نباشد.

 

روی داخل روی تنور داغ آب نپاشید و غیره.

 

تنور گازی و اشتغال‌زایی:

 از زمان‌های قدیم همواره پخت نان در منازل مرسوم بوده است و کم‌کم به مرور زمان پخت نان به سمت نانوائی‌ها کشیده شد. با صنعتی شدن صنایع غذایی پخت نان در خانه و به صورت شخصی کم‌کم رو به افول رفته است تا جایی که امروز شاید خیلی کم در خانه و آن هم در روستاها و مناطق عشایری به صورت سنتی و خانگی نان پخت می‌شود. حالا می‌توان با استفاده از صنعت و تکنولوژی روز یک کار و کاسبی نو راه‌اندازی کرد و نان‌های خانگی را پخته و به فروش برسانید. شما می‌توانید از محصولی به نام تنور گازی برای تولید نان استفاده کنید تا انواع نان‌های محلی و سنتی را جهت فروش پخت نمایید.

 

این محصول از ورق گالوانیزه ساخته شده است که استحکام دائم بالایی در برابر حرارت از خود نشان می‌دهد.

 

احتمالاً دغدغه هزینه گاز مصرفی را داشته باشید اما این تنور بسیار کم مصرف و به سادگی و آسانی قابل نصب است. به طور متوسط این تنور دارای ظرفیت پخت در هر ساعت 100 تا 150 عدد نان را دارد. شما عزیزان می‌توانید از تنور گازی در رستوران‌ها، کبابی‌ها، جگرکی‌ها، نانوائی‌ها پخت نان سنتی، نان روغنی و غیره استفاده کنید.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد