بهترین گزینه برای پخت انواع نان های خونگی ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، بریان مرغ ، پخت کباب و... تنورگازی های 90کالا می باشد.
آرد 1/5 پیمانه ، تخم مرغ 2عدد ، شکر 1پیمانه سرخالی ، شیر گرم 2/3 پیمانه ، روغن مایع 1/2 پیمانه ، وانیل 1/2 قاشق چایخوری ، بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری ، پودرکاکائو 3قاشق غذاخوری.
برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا تنورگازی 90کالا را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. در ادامه 3قاشق غذاخوری آرد را برداشته و پودرکاکائو را به همراه بکینگ پودر به آرد اضافه و خوب مخلوط کرده و 3مرتبه الک می کنیم. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به مدت 5دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد کشدار و کرم رنگ شود.
در ادامه شیر را به کاسه اضافه کرده و همزن را روی دور متوسط قرار داده و شیر را 30 ثانیه با مواد دیگر تر کیب می کنیم. در ادامه روغن را اضافه کرده و در 10 ثانیه با دیگر مواد ترکیب می کنیم. سپس آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و برای ترکیب کردن آرد از لیسک استفاده می کنیم تا پف تخم مرغ نخوابد. مواد را به آرامی از یک سمت مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست و صاف شود. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و چند بار روی سطح کار میکوبیم تا هوای اضافه آن خارج شود.
در ادامه قالب را درون تنورگازی 90کالا که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بطور کامل بپزد. پس از گذشت 40دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که بطور کامل پخته بود از تنور خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم روی کیک را با شکلات تزئین می کنیم. برای این کار 200گرم شکلات تخته ای را با 1قاشق روغن درون کاسه می ریزیم و به روش بنماری روی حرارت بخار ذوب کرده و سپس روی کیک می ریزیم.
تنورگازی وسیله ای پرکاربرد که برای پخت انواع نان هایئ محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا و بریان مرغ و... مناسب می باشد. با وجود این تنورگازی در خانه از هرگونه وسایل گران دیگر برای پخت و پز راحت می شوید.
این نان خانگی بافتی عالی و مزه فوق العاده ای دارد که شما هم بدون شک عاشقش می شین حتما این نون خوشمزه را درست کرده و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید.
آرد سفید قنادی 800گرم ، شکر 4قاشق غذاخوری ، خمیرمایه 40گرم ، شیر 120گرم نمک 2قاشق چایخوری ، تخم مرغ 2عدد ، کره 200گرم ، شیر 360گرم.
ابتدا آرد ، نمک و 2قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید. حالا 120 گرم شیر را طوری که دست را نسوزاند نرم کرده و 2قاشق غذاخوری شکر را اضافه کرده و هم بزنید مایه خمیر را روی شیر پاشیده و در آن را بپوشانید چند دقیقه کافی است تا روی شیر حالت اسفنجی شود. حالا مایه خمیر که حدود 5دقیقه مانده بود را روی آرد و نمک و شکر را که مخلوط کرده بودید بریزید 2تخم مرغ را با چنگال زده و به مواد خشک اضافه کنید.
360 گرم شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر وسط ظرف جمع شود. حالا خمیر را برداشته و داخل ظرفی بزرگتر که چرب کرده اید قرار داده و در ظرف را با سلفون پوشانده و حدود 1ساعت در محیط گرم استراحت دهید تا حجم آن 3برابر شود. سپس سلفون خمیر را برداشته و با انگشت چند ضربه به خمیر بزنید تا پخش گرفته شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی شده حدود 5دقیقه ورز دهید تا کاملا کشدار و نرم و لطیف شود.
خمیر را در حین ورز دادن به شکل استوانه ای تبدیل کرده و با کاردگ به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید. کف سینی تنورگازی 90کالا را کاغذروغنی انداخته و کمی چربش کنید. حالا هر قسمت را برداشته و در دست کاملا ورز داده و گرم کنید و با کمی فاصله در سینی تنورگازی بچینید. سلفون را خوب چرب کرده و روی خمیر ها بکشید. 1ساعت استراحت دهید حالا آروم سلفون را برداشته و سینی را داخل تنورگازی از قبل گرم شده به مدت تقریبی 30 دقیقه با 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از پخت که فقط زیر نان ها طلایی می شود سینی را از تنورگازی خارج کنید و وقتی نان خانگی اسفنجی داغ هست 40گرم کره آب شده را با قلمو روی نان ها بکشید. این نان ها را می توانید روی ساج چدنی تنورگازی هم پخت نمایید.
برای پخت انواع نان و شیرینی ، کیک و پیتزا ، بریان مرغ و… تنورگازی های ۹۰کالا بهترین گزینه هستند.
آرد سفید به مقدار لازم ، خمیرمایه ۱/۵ قاشق چایخوری ، تخم مرغ ۱عدد ، نمک ۱قاشق چایخوری ، شکر ۳قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۱۰ قاشق غذاخوری ، شیر ۱لیوان آب ولرم ۱لیوان.
قارچ متوسط ۵عدد ، سوسیس ۱/۲ لیوان ، فلفل دلمه ای متوسط ۲عدد ، پنیرپیتزا ۴قاشق غذاخوری ، نمک ۱/۲ قاشق چایخوری ، روغن مایع ۲قاشق غذاخوری ، سس گوجه فرنگی ۷ قاشق مرباخوری.
زرده تخم مرغ ۱عدد ، شیر ۲قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۱قاشق غذاخوری.
ابتدا خمیرمایه و شکر را مخلوط کرده و ۱لیوان آب ولرم اضافه کرده و اجازه میدهیم خمیرمایه عمل بیاید. در این مدت آرد را الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ، روغن ، نمک و شیر را باهم مخلوط کرده خمیرمایه عمل آمده را به آن اضافه می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبد حاصل شود. بعد از آماده شدن خمیر کمی ورز می دهیم و روی آن را سلفون می کشیده و کنار می گذاریم تا استراحت کرده و دوبرابر شود. در این مدت مواد میانی خمیر را آماده می کنیم. قارچ های شسته شده را به صورت نگینی خرد کرده و روی حرارت بالا با ۲قاشق روغن و کمی نمک چند دقیقه تفت می دهیم تا آبش کشیده شود. بعد از روی حرارت برداشته و فلفل دلمه ای خرد شده و سوسیس خرد شده را اضافه وقتی خنک شد پنیر پیتزا را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
بعد از عمل آمدن خمیر پف آن را می گیریم و به مدت ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک وردنه به صورت ۲الی ۳میلی باز کرده سس گوجه فرنگی را روی خمیر ها می ریزیم و با پشت قاشق پخش می کنیم و از مواد آماده به اندازه ۳قاشق غذاخوری وسط خمیر گذاشته و کمی پخش می کنیم. اطراف خمیر را جمع کرده و می بندیم و روی خمیر را چندبار به شکل رفت و برگشت وردنه می کشیم تا اندازه ضخامت خمیر حدود ۲ الی ۳ میلی شود. حالا مواد رومال را باهم مخلوط کرده و با برس روی خمیر ها می مالیم. تنورگازی ۹۰کالا را از قبل به مدت ۱۰دقیقه گرم می کنیم و سینی تنورگازی را چرب و یا کاغذروغنی می اندازیم و خمیر ها را به آرامی داخل سینی تنور با فاصله می چینیم و داخل تنورگازی با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آنها طلایی شود.
ماهی کبابی خوشمزه ، سریع و راحت
تنورگازی 90کالا در طرح های زیبا ، فانتزی و مقاوم در رنگ ها متفاوت تولید می شود که مناسب برای پخت انواع نان محلی و سنتی ، انواع کیک و شیرینی ، مرغ و ماهی ، پیتزا و... مناسب می باشد.
ماهی قزل آلا یک عدد متوسط ، گوجه فرنگی 1عدد ، پودرسیر 1قاشق چایخوری ، زنجبیل 1قاشق چایخوری ، لیمو ترش 1عدد ، نمک به مقدار کافی ، سبزی گشنیز کمی.
ابتدا شکم ماهی را باز کرده و میشوییم و روی بدن ماهی چند تا چاک می زنیم. سپس پودر سیر و زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کرده و تمامی قسمت های داخل ماهی را به این مواد آغشته می کنیم. پس از انجام این کار گشنیز خرد شده را درون شکم ماهی قرار می دهیم. پس 2ساعت در یخچال می گذاریم تا بماند حالا سینی تنورگازی 90کالا را چرب کرده و ماهی را داخل سینی می گذاریم و برای 1ساعت داخل تنورگازی ار قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 35 الی 40 دقیقه که بستگی به ضخامت ماهی دارد اجازه می دهیم تا در تنورگازی بپزد و روی ان طلایی رنگ شود. اگر مایل هستید که ظاهر ماهی خوشرنگ تر شود در 5دقیقه آخر ماهی را از تنورگازی 90کالا بیرون آورده و چند قطره روغن زیتون یا هر روغن دیگری که دوست داشتید روی ماهی بچکانید و دوباره در تنورگازی بگذارید.
با تنورگازی 90کالا می توان انواع نان و پیتزا کیک و شیرینی جات بریان مرغ و... را به راحتی در منزل طبخ نمود.
گوشت گوسفندی 400گرم پیاز 3عدد متوسط کره 50گرم دمبه 100گرمم زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه در تنورگازی ابتدا گوشت را به همراه دنبه دومرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ی مناسب می ریزیم. سپس پیاز ها را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و با دست به مدت 10دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شوند. ورز دادن مایه کباب باعث می شود در پایان پخت کباب ما از هم باز نشود. حالا روی کاسه را باسلفون پوشانده و به مدت 1ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
پس از گذشت این زمان سینی تنورگازی 90کالا را با کمی روغن چرب کرده و به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمی داریم و داخل یک پلاستیک فریز حالت می دهیم و درون سینی تنورگازی کنار هم می چینیم. پس از اینکه قالب زدن کباب ها به پایان رسید در صورت تمایل چند عدد گوجه فرنگی هم داخل سینی تنورگازی قرار می دهیم. تنورگازی را از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی کراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس سینی تنورگازی را داخل تنور قرار داده و اجازه می دهیم کباب ها به مدت 30 دقیقه در تنور بمانند تا بطور کامل و یکدست بپزند. پس از گذشت 20 دقیقه کره را ذوب کرده و به همراه زعفران مخلوط می کنیم و با قلمو روی کباب ها می کشیم. در پایان کباب ها را در ظرف مورد نظر می کشیم.