تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی


برای پخت انواع نان و شیرینی جات ، پیتزا ، انواع غذا های تنوری و… می توانید از تنورگازی ۹۰کالا استفاده کنید.

پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی

  • مواد لازم:

آرد قنادی ۲پیمانه کشمش ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری تخم مرغ ۲عدد وانیل نوک قاشق مرباخوری کره ۱۵۰گرم پودر قند ۱/۵ پیمانه.


  • طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه کره کاملا نرم شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و پودر قند را به ان اضافه می کنیم و با همزن برقی حدود ۵دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود در حین همزدن تخم مرغ ها را با فاصله یه دقیقه به کاسه اضافه و مخلوط می کنیم. در اخر وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم در این میان کشمش های تمیز شده را می شوییم و پش از اینکه آب اضافی شان خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه و مواد را مخلوط می کنیم.

سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه و با یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود. حالا تنورگازی ۹۰کالا را روشن و شعله پخش ککن را نیز در جای خود قرار می دهیم تا گرم شود. سپس کف سینی تنورگازی را چرب می کنیم یا اینکه یک ورق روغنی قرار می دهیم مایع شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله هایی به اندازه گردو روی سینی تنور می چینیم شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی قرار بگیرند چون هنگام پخت روی سینی تنورگازی باز می شوند و به جای بیشتری نیاز دارند در آخر سینی تنور را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون تنور قرار نی دهیم تا شیرینی ها پخته شوند. زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی آماده هستند. اگر دوست داشتید شیرینی های شما حالتی خشک و ترد و شکننده  اشته باشند باید شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون تنورگازی قرار بگیرند.


پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد