تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

نحوه پخت کیک شکلاتی

برای پخت انوع کیک و شیرینی جات و پیتزا می توانید از تنورگازی های برند ۹۰کالا که محصولی عالی و با کیفیت و پختت بسیار بالا دارد استفاده کنید.

نحوه پخت کیک شکلاتی

  • مواد لازم:

کره ۲/۳ پیمانه ، شکر ۱و ۲/۳ پیمانه ، تخم مرغ ۳عدد ، آرد ۲پیمانه ، پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه ، نمک ۱قاشق چایخوری ، شیر ۱و ۱/۳ پیمانه.

برای پخت کیک ابتدا شعله پایینی تنورگازی را با شعله کم روشن و شعله پخش کن را هم درجای خود قرار می دهیم.


  • طرز تهیه :

در کاسه مناسب کره و شکر را با هم زن برقی به حدی که نرم و خامه ای هم میزنیم تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هربار با همزن خوب هم میزنیم. ارد و کاکائو و نمک را با هم ترکیب کرده مقداری از مخلوط آرد را اضافه و با همزن هم بزنید سپس مقداری شیر را اضافه کنید این کار را تا تمام شدن هردو انجام دهید. مخلوط را خوب هم بزنید تا لطیف و یکدست شود. خمیر را داخل ظرفی با ارتفاع کم و پهنای زیاد استفاده کنید و ظرف کیک را درون چدن تنورگازی به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار داده تا بطور کامل بپزد. برای تست کردن ان یک خلال دندان را در کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است کیک را پس از پخت کامل روی تور شیرینی پزی قرار دهیدو وقتی خنک شد روی آن را با پودر شکر یا خاخمه شکلاتی تزئیین کنید.

 

نحوه پخت کیک شکلاتی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد