تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

نحوه پخت شیرینی نخودچی

از تنورگازی ۹۰کالا می توان برای پخت انواع شیرینی جات و نان و پیتزا استفاده کرد.

نحوه پخت شیرینی نخودچی

  • مواد لازم:

آرد نخود ۷۵۰ گرم ، روغن جامد ۳۰۰گرم ، پودرقند ۳۰۰گرم ، پودر هل ۱قاشق چای خوری.

روغن را با پودر قند کاملا همزده تا پوک شود و حجم آن دوبرابر شود. پودر هل را اضافه و آرد نخود را هم کم کم اضافه نموده خمیر را خوب ورز می دهیم بهتر است خمیر مایه ۱۲ ساعت استراحت کند اگر خمیر برای قالب زدن آماده نبود از چرخ گوشت رد می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید. برای خمیر نخودچی نباید از زرده تخم مرغ یا گلاب استفاده کرد چون خمیر بعد از پخت ترک می خورد خمیر را به قطر ۱سانت باز می کنیم و به صورت دلخواه قالب می زنیم سینی تنورگازی را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی هارا در آن می چینیم.

شعله پایینی تنورگازی ۹۰کالا را ۱۵ دقیقه قبل از پخت با شعله پایین و حرارت ملایم زوشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده سپس شیرینی نخودچی را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه داخل تنورگازی می پزیم. شیرینی بعد از پخت باید کاملا داخل سینی سرد شود سپس از سینی جدا کنید اگر به صورت داغ جدا کنید پودر می شود.


نحوه پخت شیرینی نخودچی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد