تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

تنورگازی خانگی

تنورگازی خانگی برای کیک و شیرینی و مرغ و ماهی

طرز تهیه نان رول شکلاتی

طرز تهیه نان رول شکلاتی

مواد لازم :

تخم مرغ ۲عدد ، شکر ۱/۴پیمانه ، نمک ۱ قاشق چایخوری ، کره ۶۰ گرم ، شیر یا آب ۱پیمانه ، خمیر مایه ۱۰ گرم ، آرد قنادی ۵ پیمانه ، شکلات صبحانه به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدای کار مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید شعله های تنورگازی را هم به صورت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را نیز در جای خود قرار می دهیم تا به دمای مورد نظر برسد. دراین مرحله درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همرا شکر ، نمک و کره ذوب شده اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه شیر ولرم را درون یک کاسه مناسب می ریزیم سپس شکر را به همراهخمیر مایه به آن اضافه و مخلوط کرده در فضای آشپزخانه به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه مخلوط خمیر مایه را به مواد تخم مرغ اضافه کرده مخلوط می کنیم حالا آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر بدست امده را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم تا خوب ور بیاید در این مرحله خمیر را به صورت مستطیل با وردنه پهن کرده و شکلات صبحانه را روی آن می مالیم و رول کرده و به صورت دلخواه برش زده سینی تنورگازی را چرب کرده و داخل سینی می چینیم دوباره به مدت نیم ساعت استراحت داده و در آخر به مدت ۲۰ دقیقه در تنورگازی می پزیم.

 

نان رول شکلاتی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد